Subtilia te Riethoven is het bedrijf van Marijke Pouwels, Marijke is gespecialiseerd in het geven van cursussen en workshops over kruiden, massages, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Je kunt er ook terecht voor een Bed en Breakfast overnachting in een romantische Pipowagen, Subtilia.nl
© 2009 · m|pax
 
 
Profiel  

Lezingen worden ”uit en thuis” gegeven.
Zijn jullie met een groep van minimaal 10 personen of maximaal 30, dan zijn jullie van harte welkom. De koffie/thee staat klaar en in overleg maak ik heerlijke bloemencake en heksenprotten, ( je vliegt er niet van weg, hoor!)
Je maakt kennis met de basis van geneeskrachtige kruiden op het gebied van horen, zien, ruiken en proeven. Heb je ooit bloemen gegeten…..nu, dat kun je hier ervaren. Je ogen worden geopend en als je hier weggaat, wandel en fiets je op een andere manier. Wil je een lezing op locatie? Dat kan.
Datum: mag jezelf bepalen. Tijdsduur: ongeveer anderhalf uur

De doe-dagen kunnen aangevuld worden met workshops van kunstenaar Toon Langens. Hij is kunstenaar en plantaardig vormgever. Hij geeft workshops op het gebied van tekenen, schilderen en bloemsierkunst. Een natuurwandeling behoort tevens tot de mogelijkheden.