Subtilia te Riethoven is het bedrijf van Marijke Pouwels, Marijke is gespecialiseerd in het geven van cursussen en workshops over kruiden, massages, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Je kunt er ook terecht voor een Bed en Breakfast overnachting in een romantische Pipowagen, Subtilia.nl
© 2009 · m|pax
 
 

. Massages
Profiel  
Metamorfosemassage stelt de levenskracht in staat om veranderingen in de cliënt teweeg te brengen. Deze massage werkt in op het prenatale patroon als de zone die de tijd vertegenwoordigt waarin onze sterke en zwakke punten voor het eerst werden bepaald. Door de behandelingen kunnen veranderingen optreden op het mentale en emotionele vlak, alsook in het gedragspatroon, terwijl er tevens veranderingen kunnen plaatsvinden op het fysieke vlak. We gebruiken de reflexzone van de ruggegraat op de voeten, handen en hoofd.
Door rechtstreeks op de ruggegraat in te werken brengen we té snel veranderingen teweeg. Door de ruggegraat stonden we voortdurend in contact met de baarmoederwanden en met elke beweging die bij de moeder plaatsvond. De spanningen in die periode openbaren zich in de ruggegraat en van daaruit in het lichaam .Daarom vinden we het prenatale patroon dan ook op de reflexpunten van de ruggegraat. De reden waarom het hoofd, de handen en de voeten worden gemasseerd in deze massage is, dat deze drie uitwendige communicatie-zones corresponderen met de drie primaire handelingen van de mens: denken, doen en voortbewegen.